Ватажки терористів "нагинають" бюджетників підписуватися під зверненням до Трампа, Меркель та Путіна

І хто їм таке порадив?

Так звана «влада» самопроголошених «ДНР» та «ЛНР» почала активний примусовий збір на тимчасово окупованих територіях підписів під текстом «звернення» до лідерів РФ, США та німецького канцлера з вимогою вплинути на керівництво України та сприяти «зупиненню геноциду на Донбасі». Як передає replyua.net, про це на власній сторінці в соцмережі написав нардеп Дмитро Тимчук, інформують Патріоти України. Він зазначив, що за даними на вчорашній вечір, під «спільним зверненням» ватажків «народних рад «ДНР» та «ЛНР» Дениса Пушиліна та Володимира Дегтяренка підписалися трохи більше 116 тисяч осіб. В той же час, 11 лютого в «ЛНР» повідомили про наявні 153 тисячі підписів.

«В той же час, підписи збирають винятково «у відповідності до вказівки» серед працівників комунальної сфери, соціальних працівників, представників бюджетних закладів а також серед терористів, на яких ватажки «Л/ДНР» мають безпосередній вплив», - зазначив Тимчук.

Депутат додав, що документ підписали працівники першої міської лікарні Донецька, комунпідприємства «Служба єдиного Ворошиловського району Донецька», горлівського «Пенсійного фонду», «Фонду соціального страхування» та інших підприємств.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...

Альтернативою Українській державі на наших теренах є лише російська, - Валерій Пекар

неділя, 5 травень 2024, 0:15

"Хто цього не зрозумів на 11 році війни, той вже, напевно, не зрозуміє", - пише викладач Києво-Могилянської академії Валерій Пекар на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "Є два досить поширені на наших терен...