Важлива спецоперація: Поблизу Торецька СБУ затримала бойовика-"патрульного" "ДНР" (документи)

В тимчасово окупованій Горлівці він патрулював місто і зі зброєю перевіряв документи і автомобілі місцевих жителів на незаконних блокпостах терористів.

Співробітники Служби безпеки України під час спецоперації затримали на лінії розмежування поблизу міста Верхнеторецк бойовика незаконного збройного формування т. зв. "ДНР" Про це повідомили в прес-центрі СБУ.

У повідомленні зазначається: "Під час огляду затриманого правоохоронці виявили "паспорт" громадянина "ДНР". Зі слів бойовика, він приєднався до незаконних збройних формувань терористів у квітні 2014 року.

В тимчасово окупованій Горлівці він патрулював місто і зі зброєю перевіряв документи і автомобілі місцевих жителів на незаконних блокпостах терористів. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України. Тривають невідкладні оперативно-слідчі дії".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...