Маргарин. Промисловий маргарин часто містить трансжири. Коли вони накопичуються, організм реагує алергією, безпліддям або онклогією.
Крохмаль. Цей складник перешкоджає засвоєнню йода та інших мікроелементів. Тому виникає загроза раку щитовидної залози або гострої нестачі гормонів цієї залози, що у дітей провокує кретинізм.
Барвники та консерванти. Підприємці їх не шкодують для виробів, оскільки такі домішки гарантують привабливий вид та довготривале збереження смаколиків. Проте здатні викликати дерматит, проблеми з нирками та печінкою, дегенеративні зміни в мозку.
У Покровську Донецької області Сили оборони України знищили російський триколор, який окупанти встановили на в'їзді у місто. Про це пише портал DeepState у середу, 29 жовтня, передають Патріоти України. За даними аналітиків, триколор виявили приблизно ...
Сім'я київського судді та прокурора придбала нерухомість, ринкова вартість якої не збігається із задекларованими ними доходами. Про це йдеться в розслідуванні hromadske, передають Патріоти України. У матеріалі йдеться про те, що 2023 року сім'я Грабців...