Маргарин. Промисловий маргарин часто містить трансжири. Коли вони накопичуються, організм реагує алергією, безпліддям або онклогією.
Крохмаль. Цей складник перешкоджає засвоєнню йода та інших мікроелементів. Тому виникає загроза раку щитовидної залози або гострої нестачі гормонів цієї залози, що у дітей провокує кретинізм.
Барвники та консерванти. Підприємці їх не шкодують для виробів, оскільки такі домішки гарантують привабливий вид та довготривале збереження смаколиків. Проте здатні викликати дерматит, проблеми з нирками та печінкою, дегенеративні зміни в мозку.
У Києві знайшли мертвим Дмитра Каденюка, 41-річного сина Леоніда Каденюка, першого космонавта незалежної України. Про це повідомляє агентство РБК-Україна із посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Тіло Дмитра Каденюка біля вхідних две...
У Німеччині представили технологію, яка може радикально здешевити виробництво сонячних панелей і зменшити шкоду для довкілля. Новий метод базується на струменевому друку, що дозволяє відмовитися від токсичної та дорогої фотолітографії, передають Патріо...