Вчені розповіли, як вирахувати тривалість свого життя

Точним орієнтиром американські дослідники назвали спадковість.

Ілюстрація. Фото: ЗМІ

Американські вчені провели унікальне дослідження після якого повідомили людям спосіб визначення тривалості свого життя, повідомляють Патріоти України з посиланням на donpress.com.

Точним орієнтиром для визначення тривалості життя американські дослідники назвали спадковість. Так, подивившись на кількість прожитих батьками років, люди можуть приписати собі аналогічну за часом тривалість життя.

Вченим США довелося протягом 8 років спостерігати за досліджуваної групою, що складається з більш ніж 150 000 чоловік у віці від 55 до 73 років. Зараз експерти з упевненістю заявляють, що люди, чиї батьки прожили довше 70 років, мають на 17% більше шансів повторити тривалість їх життя, ніж спадкоємці, чиї предки пішли на той світ до 70-річного ювілею.

Повідомляється, що відсвяткувавши 100-річчя одного з батьків, чоловік підвищує свої шанси дожити до 70 років на 68%. Крім того, американські дослідники встановили привілеї дітей довгожителів на 7% рідше хворіти на рак і на 20% рідше стикатися з хворобами серцево-судинної системи.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...