Вчитися з трансформерами: Всеукраїнський проект "Розумники" вже в одеських школах

В одеських школах реалізують всеукраїнський проект "Розумники" (Smart Kids) по використанню освітніх цифрових технологій і електронних ресурсів.

В Одесі відбулися семінари-практикуми для педагогів одеських шкіл на тему "Педагогічний експеримент "Розумники" (Smart Kids): досвід і перспективи використання цифрових електронних ігрових ресурсів в початковій школі".

Учасники семінару ознайомилися з використанням цифрових освітніх технологій і електронних освітніх ресурсів в навчанні, нормативно-правовим забезпеченням даного експерименту, презентаціями кращих практик та досвідом по використанню інформаційних технологій в навчально-виховному процесі, зокрема при вивченні природничих дисциплін в загальноосвітніх навчальних закладах.

З 2017 року одеських школах №№ 81, 118, СШ № 54 та НВК "Гімназія №7" буде реалізований всеукраїнський проект "Розумники" (Smart Kids). Проект передбачає впровадження інформаційно-комунікаційних технологій в початковій школі: проведення інтерактивних уроків, елементів дистанційного навчання. В рамках бюджетного фінансування в ці школи для 4 початкових класів були закуплені 64 комп'ютера-трансформера.

Джерело: Depo.Одеса

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Росіяни намагаються зайти на наші позиції": Офіцер ЗСУ - про ситуацію на напрямку Красногорівка - Нетайлове (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 20:00

Офіцер 59-ї Окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький зазначив, що наразі противник не використовує техніку, намагаючись просуватися малими групами, передають Патріоти України. "Наша бригада виконує завдання на ділянці Красного...

Не тільки залякування: Чому росіяни били по харківській телевежі

вівторок, 23 квітень 2024, 19:15

Удар по харківській телевежі мав, окрім практичного, ще й глибоке символічне значення. Росіяни таким чином продовжують кампанію психологічного тиску на жителів міста, зазначають Патріоти України. Окупанти намагалися вразити харківську телевізійну вежу ...