"Велосмертники": Мережі регочуть над велозмаганнями у Москві при -30°

Влада Москви організовує захід, але не радить брати в ньому участь.

У столиці РФ Москві попри сильний мороз -30° не збираються скасовувати анонсований велопарад – через такі дії на місцеву владу обрушилися шквал критики та жартів.

Організовує захід Департамент транспорту Москви. Попри пропозиції скасувати чи перенести захід, цього не зробили. Тому тепер росіян вмовляють не брати участь в заході, або "одягатися тепліше".

"Якщо ви вирішили взяти участь - одягайтеся, будь ласка, тепліше, при цьому ми не рекомендуємо брати участь в заході, якщо немає впевненості, що такий заїзд буде під силу", - йдеться у повідомленні відомства.

Інтернет-користувачі називають вело парад "велоджихадом" та жартують про руку США в організації змагання.





Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Спершу не хотіла підіймати слухавки": Ексдружина Дзідзьо розповіла про їхнє спілкування після розлучення

четвер, 18 квітень 2024, 19:51

Колишня дружина українського співака Дзідзьо – виконавиця SLAVIA – розповіла про їхнє спілкування після розриву, передають Патріоти України. Артистка запевнила, що після розлучення їм вдалося зберегти теплі стосунки. Зокрема, вони продовжують вітати од...

"Деградувала до рівня Потапа": Настя Каменських відповіла хейтерам, але обурила їх ще більше (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 19:39

Напередодні в соцмережах співачку розкритикували за пісню іспанською та англійською мовами. Каменських опублікувала в Instagram відео, в якому зібрала негативні коментарі фоловерів, але знову нарвалася на хейт, передають Патріоти України. «Не дотепно… ...