Величезний готель на березі Дніпра "епічно" підірвуть в прямому ефірі - Філатов влаштує дніпрянам незабутнє шоу (відео)

Якщо все зробити вірно, враження залишаться на все життя.

Відомий дніпровський готель "Парус", який за 30 років існування не прийняв жодного постояльця, можуть знести навесні 2017 року. За словами заступника міського голови Дніпра Михайла Лисенка, власнику будівлі запропонували рівнозначну ділянку землі.

"Власник недобудованого готелю поки думає. Якщо не погодиться на ділянку, то компенсуємо грошима", - сказав Лисенко. Сьогодні інвесторів, охочих вкласти гроші в заморожене будівництво, немає. Недобудова простояла три десятка років, і добудовувати її немає сенсу, каже заступник мера. У зв'язку з цим влада Дніпра вирішила знести "Парус" вибухом.

"Його можна епічно підірвати. Тим більше, ми проводили офіційні переговори з каналом Discovery, якщо все зробити вірно, враження залишаться на все життя", - прокоментував Лисенко. Поки точна дата знесення готелю не визначена. За попередніми даними, "Парус" підірвуть наступної весни.

Відомий готель на березі Дніпра почали будувати в 1975 році, але через 12 років роботи були зупинені. У 2005-му будівлю продали київській фірмі Ромбус - Приват, яка обіцяла добудувати готель протягом 10 років.

Городяни кажуть, що за 30 років готель здобув погану славу: найвища будівля стала знаковим місцем суїцидів. Тут також загинуло кілька любителів екстриму. Місцеві мешканці жваво обговорюють таку ініціативу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...