Великий футбол у Четвертому Рейху Путіна: "Згадайте свято Олімпіади 1936 року і ціну, виставлену людству після неї. Те свято того вартувало?", - Сотник

Потрібно просто уявити, що футболісти на полі гратимуть не м'ячем, а відірваними головами сирійських і чеченських дітей.

Ілюстрація. Фото: ЗМІОпозиційний російський блогер Саша Сотник висловив свою думку про футбольне видовище, яке має відбутися в Росії, повідомляють Патріоти України. Пропонуємо вашій увазі роздуми блогера.

«На Олімпіаді 1936 року в Берліні певні люди теж заробили пристойні гроші, а тепер варто запитати себе: коштували ці гроші того, що сталося потім в Європі і в світі? І чи не занадто дорого в результаті цивілізації обійшовся цей арійський спортивний піар?

Він зазначає, що він не буде дивитися Мундіаль, хоча дуже любить це видовище. За словами Сотника, не треба розповідати про «футбольне свято», не треба про «нічого особистого, просто бізнес». Потрібно просто уявити, що футболісти на полі гратимуть не м'ячем, а відірваними головами сирійських і чеченських дітей, головами загиблих в малайзійському Боїнгу, збитому над Донбасом, головами тих, чий літак впав під Смоленськом.

«Я не буду дивитися цей страшний «ногом’яч». Розумію: його будуть дивитися і без мене, а втрата одного глядача – і не втрата зовсім», - написав журналіст. Але ще раз: згадайте свято Олімпіади 1936 року і ціну, виставлену людству після нього. Те свято того вартувало? Якщо ви відповісте для себе ствердно, тоді вмикайте телевізор і готуйтеся отримати страшний рахунок. Розгромний рахунок на користь путінського фашизму».

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...