Венесуела надала перуанцям понад 70 тонн гуманітарної допомоги

Так, влада Венесуели направила у Перу понад 70 тонн гуманітарної допомоги. Справа в тому, що південноамериканська країна потребує допомоги після катастрофічних явищ.

Крім фактичної допомоги перуанцям спрямована "турбота і підтримка", відзначила венесуельська влада.

Понад 70 тонн гуманітарної допомоги направлено владою Венесуели в Республіку Перу, яка дуже сильно постраждала від сильних дощів і повеней. Так, вантаж, воду, хороші якісні матраци і різні лікарські засоби доставлять у країну на двох літаках.

Ось як допомога перуанцям прокоментував сам міністр внутрішніх справ, юстиції та з питань миру Боліваріанської Республіки Нестор Ревероль.

"Крім їжі та витратних матеріалів ми відправляємо їм (перуанцям) нашу турботу і підтримку".

Нагадаємо, що жертвами стихії в Перу з грудня минулого року до теперішнього часу виявилися понад 80 осіб. На сьогоднішній день понад 111 тисяч залишилися без даху над головою.

Негоду у Венесуелі прокоментував ряд фахівців. Вони повідомили, що найсильніші за останнє десятиліття дощі в Еквадорі і Перу спровоковані кліматичних феноменом Ель-Ніньо. Останній схожий на теплу течію, що провокує підвищення температури поверхневого шару води в екваторіальній частині Тихого океану. Це явище впливає на напрям вітрів, викликаючи проливні дощі в Південній Америці.

Опублікував: Тетяна Сокот
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...