Верховний Суд вважає, що прийнято справедливе рішення щодо Іванющенка і відкинув звинувачення Луценка

Судді кажуть, що заява Генпрокуратури про перегляд справи не має під собою підстав

Верховний Суд відкинув звинувачення генерального прокурора Юрія Луценка в закритті всіх справ проти Юрія Іванющенка. Про це йдеться на сайті установи, повідомляють Патріоти України.

Слідство пред'явило підозру Іванющенку ще в грудні 2014 року, вказують у суді.

По завершенню відведеного на слідство терміну захист подав позов до суду зі скаргою на бездіяльність органів прокуратури, які зволікали з передачею справи в суд. Суддя визнав клопотання обґрунтованим і прийняв рішення про закриття провадження.

У червні 2016 року Апеляційний суд Києва відмовив прокуратурі у відкритті апеляційного провадження, а в січні цього року касацію відхилив Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ.

Генпрокуратура звернулася до Верховного Суду із заявою про перегляд. 16 лютого колегія Судової палати у кримінальних справах вирішила, що така заява не має під собою підстав.

"Таким чином, Верховний Суд рішення щодо Іванющенка Ю.В. по суті не переглядав і, відповідно, не приймав рішення про закриття кримінального провадження щодо нього. А тому поширена з цього питання інформація не відповідає дійсності", - резюмують в установі.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...