Веселі та чудові змагання: Перегони з собаками північних порід Winter Dog Fest пройшли на Харківщині (фоторепортаж, відео)

Собаки і їх власники змагалися в перегонах на санчатах-нартах, а також скай-джорінгу.

Приємна новина. Такі акції радують. І подивитись цікаво. І собаки дуже милі. :)

"На аэродроме «Коротич» (Харьковская область) любители собак и экстремального спорта организовали соревнования по гонкам в упряжках на собаках северных пород. Об этом сообщает «Восточный дозор».

Собаки и их владельцы соревновались в гонках на санках-нартах, а также скай-джоринге, в котором ездовая буксирует лыжника. Участники соревнований признались, что турнир принес массу удовольствия и собакам, и их хозяевам, а также многочисленным зрителям.

В выставке собак «Знакомство с породами» принимали участие собаки таких пород, как тибетские мастифы, кавказские овчарки, аляскинские маламуты, сибирские хаски, немецкие овчарки, эрдельтерьеры.

После гонок был подготовлен новогодний концерт с Дедом Морозом и Снегурочкой. А всех пришедших детей бесплатно покатали на собаках в упряжках".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...