Весняне загострення ватних мізків: Терористи зігнали тисячі студентів і пенсіонерів на мітинги проти блокади так званих "ДНР" і "ЛНР" (фото, відео)

Терористи вийшли на мітинги під лозунгами "Прощай, Україно!", "З Росією навіки!".

Об этом сообщают сепаратистские информагентства ДАН и ЛИЦ.

По данным террористов, в Енакиево на акции протеста вышло якобы свыше 10 тысяч человек. В Луганске сообщается о присутствии 7 тысяч активистов.

Люди держат в руках транспаранты с надписями "Поддержим решение главы "ДНР", "Ни тонны угля Украине", и "Введение внешнего управления – сохранение рабочих мест".

Митинг в Л/ДНР


"Сегодня мы собрались здесь, чтобы сказать "да" экономической интеграции с Россией, "нет" - украинским блокадам. С Россией навеки!" – заявил так называемый председатель "Федерации профсоюзов ЛНР" Олег Акимов.

Главари "Л/ДНР" объявили о готовности "ввести внешнее" управление на всех работающих в ОРДЛО украинских предприятиях, если блокада Донбасса не будет снята.

Накануне экс-командир группировки террористов "Восток" Александр Ходаковский высмеял решение главаря "ДНР" Александра Захарченко отправить "активистов" в Енакиево.

Джерело

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...