Ветеран АТО, що став копом, розповів про важкі робочі будні

Цьому він присвятив пост на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Василь Коряк "Дансер". Фото з Фейсбук

Ветеран АТО, співробітник Нацполіції Василь Коряк із позивним "Дансер" поділився особливостями нічного патрулювання на київському залізничному вокзалі, передають Патріоти України.

"Потрапити в піший патруль на з/д вокзал - це... Це близько двадцять км пішки за дванадцять годин. Це десятки бусечек всіх мастей, від нешкідливої алкашні до агресивних паркувальників у другому ряду. Це з десяток піднятих сходами валіз (ні, я розумію, що вночі ескалатор можна відключати для економії... Але подорожуючим матусям із дітьми від цього не легше).

Це мінімум пара обіцянок убити/звільнити і навіть одне... кхм... виверження через рот "ти Ющенка знаєш? Чекай, вранці він тобі подзвонить, будеш вибачатися" - йшлося про постанову в 255 грн за парковку під знаком.

Це півтора десятка виписаних постанов різного калібру (власне нас, новачків, усіх і проганяють через з/д вокзал із метою набити руку, закріпити знання й усунути недоліки при заповненні документів.

Це і сто тисяч консультацій, як, куди і на чому дістатися іногороднім. Люди не бояться підійти і запитати дорогу. Значить. у правильному напрямку рухаємося.

Це і перше в моїй кар'єрі перевертання жінки, яка втратила свідомість, під радісні поради натовпу "запальничку в рот їй вставте! І за ноги підвісьте до стелі, щоб не захлинулася! І п'яти помасажуйте - у баби Насті таке ж було, їй завжди легше ставало..."

Це і п'ять чашок кави за ніч - ось де незаперечний плюс пішого патруля - не потрібно викроювати час і підшукувати цілодобовий кави по маршруту...

А, і ще - це можливість вживу побачити перший "безвізовий" поїзд з ранку. Думав селфі на його тлі рубонути (у нас же план - мінімум три селфі зі зміни і пріус розбити раз у тиждень)... Та не встиг. Сильно зайнятий був виливанням в українську бруківку порції алкоголю з пляшки "горілка 0.5 л", - написав він.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...