Ветеран АТО: Від безвиході ворог на сході все більше залучає російських контрактників (відео)

​Кадровий склад незаконних збройних формувань так званих "Л/ДНР" все більше формується з російських військових контрактників.

Про це заявив ветеран АТО, поет Гліб Бабич, передають Патріоти України.

"Якщо в найактивнішу фазу в 2014-15 рр. все було досить змішано, спостерігалася деяка неоднорідність, коли вони змішувались безпосередньо з російськими військами, то зараз на передовій спостерігається зміна, коли зайшли професіонали. Вони починають точно стріляти, починається активність з розвідки і т.д. Тобто, судячи з усього, з місцевими жителями стався вже досить серйозний відкат щодо демотивації", - наголосив Бабич.

За його словами, активне залучення молоді в різні парамілітарні рухи бойовиків свідчить про нестачу поповнення для НВФ.

"Подивіться, у них військові табори, возять до Росії, щоб показати військові музеї. Це все хороші знаки, це від безвиході. А ворог як себе не назве, нам все одно, кого бити і як він буде називатися", - підсумував ветеран АТО.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...