Ветерани - афганці, які проживають в Горлівці, показали під чиїми прапорами вони живуть

"Это - день памяти, а не политика!"- таку позицію зайняли афганці.

Афнанці Горлівки. Фото uainfo.org

1. Окупована Горлівка. На мітингу-реквіємі ветерани стримано трималися осторонь від декількох, які приїхали разом з зам.мера Жукової моложавих активістів з ганчірками ДеНеРе. А колективно фотографуватися на тлі даної символіки - відмовилися!, інформують Патріоти України.

Озвучена причина: "Це - день пам'яті, а не політика!" І, як для сепарСМІ, так і "для себе" - знімалися без усяких натяків на окупаційні реалії.

Афганці Єнакієвого. Фото uainfo.org

2. окупованих Єнакієве. Ще більш численна група ветеранів-афганців з самого початку дистанціювалися від, втім, лише пари молодняку з ганчірочками ДеНеРе, які прибули з заступником секретаря місцевої ОД "ДонРеспубліка" Подільським. А до кінця мітингу ветерани взагалі зігнали їх з території меморіалу і фотографувалися і для місцевих ЗМІ та "для себе" - лише своєю групою. У неї, в силу посади, затесалися зам.мера Вітрук і місцевий воєнком підполковник Компанієць. Вони вимушено награно посміхалися, але перечити не намагалися.

Не знаю всіх мотивацій ветеранів, не маю ілюзій, що вони - чисто (про) українські та \ або антіДеНеРовскіе. Але навіть, якщо справжньою причиною стала озвучена: "це - пам'ять, а не політика!" - Значить, далеко не все ще втрачено в плані задуренності. І "руSSкомірная" ідея не тяжіє над фундаментальними цінностями, які вище політики.

Примітно, що на фото афганців Єнакієвому є один з активних "ополченців" з весни 2014 по літо 2015 року. І він без нагород ДеНеРе - лише з регаліями афганської війни.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Сільвіо дуже злякався": Друг Берлусконі розповів моторошну історію про полювання з Путіним

неділя, 5 травень 2024, 20:30

Російський диктатор Володимир Путін дуже налякав нині покійного експрем'єра Італії Сільвіо Берлусконі під час спільного полювання у 2013 році. Про це розповів колишній сенатор від партії Берлусконі «Уперед, Італіє!» Фабріціо Чікітто, повідомляють Патрі...

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...