Ветеринарів звинувачують у смерті кота від опіків електрогрілки (відео)

Лікарі ж своєї провини у смерті тварини не бачать. Вони переконують, що виписали кота здоровим і нарікань на його стан не було. Некроз спричинила алергія на ліки, про що і йдеться у висновку патологоанатома.

У Києві лікарі одної з клінік "підсмажили" кота породи сфінкс на електричній грілці, унаслідок чого тварина померла.

Про це повідомляє ТСН. Відомо, що кіт потрапив до клініки з підозрою на сечокам'яну хворобу. Після операції температура тварини знизилася, тому лікарі тримали кота на електричній грілці.

У результаті цього на шкірі тварини виникли почервоніння. Спочатку власниця сприйняла це за алергію на наповнювач для туалету. Але згодом окремі ділянки тіла тварини почали відмирати.

"На хвості виявила 5-6 сантиметрів, які варто було ампутувати. На лапах, животу велике ураження некрозу, опіки з’явилися навіть на носі", – зазначила вона.

В іншій ветеринарній клініці припустили, що некроз спричинили неправильно застосовані антибіотики або опіки 2-3 ступенів і сепсис.


На лікування господарка витратила 12 тисяч гривень, які прагне повернути в судовому порядку.

Лікарі ж своєї провини у смерті тварини не бачать. Вони переконують, що виписали кота здоровим і нарікань на його стан не було. Некроз спричинила алергія на ліки, про що і йдеться у висновку патологоанатома.

Зазначається, що сама клініка має не найкращу славу, адже подібні випадки у ній не поодинокі.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У селі Козачі Лагері на лівобережжі Херсонщини морпіхи встановили прапор України (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:55

«Хлопці з 35-ої бригади морської піхоти вручну встановили прапор на водонапірній башті в н.п. Козачі Лагері на лівому березі Херсонщини» – йдеться у коментарі до запису.

Загрожують три роки колонії: У РФ затримали священика за "ікону з Бандерою" (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:05

В російському Омську затримали священика Української грекокатолицької церкви. Причиною стало те, що представник духовенства нібито повісив у трапезній "ікони із зображенням Степана Бандери та інших націоналістів", інформують Патріоти України. Як повідо...