Під двері Інституту національної пам'яті поклали похоронний вінок з іменем В'ятровича

Невідомі залишили під дверима вінок з іменем Володимира В'ятровича.

В'ятрович повідомив, про фото з вінком під Інститутом. Фото www.unian.ua

Про це В'ятрович написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Закидали в коментах до моїх постів, дописів колег і сім'ї ось такі фото. "Похоронний" вінок з моїм іменем біля дверей Інституту. Але ж весну нічим не зіпсути, навіть штучними квітами. Тим більше, коли ідеї, що їх таким чином намагаються просунути ті, хто боїться говорити і може тільки нишком "лякати", - такі самі мертві", - зазначив він.

В'ятрович запропонував скасувати вихідні дні 8 березня, 1 та 9 травня. "Отже, запропоновано скасувати вихідний, а не відзначення Міжнародного жіночого дня. Також – вихідні 1-2 травня. Вихідним стає 8 травня (День пам'яті та примирення, що вшановується синхронно із Європою). 9-те – День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні залишиться Державним святом, але не вихідним днем", - написав він на своїй сторінці у Facebook.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про фортифікації

вівторок, 14 травень 2024, 1:45

Коли Збройні Сили у вересні 2022 року прорвали лінії російських загарбників на Харківщині і блискавичним ударом звільнили область, було чимало жартів з російських обіцянок повернутись. . Хоча росіяни нікуди не ділись. Закопались, накопичились і знов л...

"Манна небесна" щедро сиплеться на "кварталівців" за новою схемою: Компанія режисера "Слуги Народу" отримала з бюджету менше ніж за рік вже 750 млн грн (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 0:40

Новоспечений мультимільйонер не зміг пояснити суті свого раптового і щасливого бізнесу. В кіно він розуміється набагато краще ніж в отій бісовій інженерії, котра несе золоті яйця зеленого кольору. Нащо з Мінкультури під час війни тягнути десятки мільй...