Вічна пам'ять: Кривий Ріг схилився перед загиблим на сході бійцем (фото)

​Анатолій Мельников загинув на Донбасі під час "хлібного перемир'я"

Фото: styler.rbc.uaПатріоти України з сумом розповідають, як у Кривому Розі люди на колінах зустріли загиблого українського бійця Анатолія Мельникова, який помер, захищаючи нашу країну від російського агресора на Донбасі. Про це повідомив Микола Колесник на своїй Facebook-сторінці.

Наголошується, що боєць 43-й ОМПб загинув під час так званого "хлібного перемир'я". "За три дні Кривий Ріг знав про загибель героя Анатолія Мельникова. Стрічки соціальних мереж і місцевих ЗМІ тримали всіх у курсі, коли тіло доставлять в Кривий Ріг, багато перепостів, багато закликів провести в останній шлях. Але... Приїхали тільки ті небайдужі, кому болить", - сказав він.

"Воєнком на місці, тіло хлопця, який загинув на війні, теж, державні прапори, ті, кому болить - теж, і на*ер влада потрібна. Але було так соромно перед тими, хто віз хлопця фронтовими дорогами, хто супроводжував... До цих пір соромно. Більше трьох років війни", - додав Колісник.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...