Від Атлантики до Сєвєра - незвичайні імена новонароджених діток у Києві за 2016 рік

Атлантика, Украина, Ведана, Оушен, Скай, Сєвєр: у 2016 році деякі українці давали своїм дітям найнезвичайніші імена.

Статистику предоставило Министерство юстиции Украины

За 2016 год некоторые украинцы давали своим детям самые необычные имена. Об этом "Киевской власти" сообщила пресс-служба Министерства юстиции Украины в ответ на запрос издания.

Самыми необычными именами для девочек оказались Атлантика, Украина, Тереза, Лолита и Оушен, Корбан, Адольф, Самсон, Север и Скай - для мальчиков.

Наиболее редко употребляемыми именами на Киевщине стали: Алмина, Атлантика, Ведана, Девика, Мадина, Ровия, Склания, Таснима, Услали, Асис, Дильнура, Йовехед, Илария, Инчи, Каталея, Латоя, Луная, Леора, Левиза, Свиту, Малика, Медея, Малуша, Маелла, Расуль, Самира, Патриция, Ясна, Юстина и Цветана.

Среди мальчиков, зарегистрированных Минюстом в Киевской области, необычными именами могут похвастаться Айдан, Эйуб, Гаррисон, Иванильдо, Красимир, Леонард, Тамерлан, Цезарь, Алас, Айдамир, Градимир, Данислав, Эраст, Илай, Кифраель, Елеазар, Зореслав, Лиор, Мерогор, Магди, Ратмир, Халед.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...