Від онкозахворювання помер відомий голлівудський актор Мігель Феррер

Мігель Феррер помер​ на 62-му році життя.

Мыгель Феррер у фільмі Робокоп

Про це повідомляє ABC.

Читайте на УкропНьюс: Інавгурація Трампа: голлівудські актори вийшли на протести

Видання зазначає, що актор помер у Лос-Анджелесі. Причиною його смерті називають рак.

Славу Феррер здобув завдяки зйомках у низці популярних серіалів: "C.S.I. Місце злочину", "Твін Пікс", "Морська поліція: Лос-Анджелес", "Обмани мене", "Медіум" та інші.

Феррер народився 7 лютого 1955 року в місті Санта-Моніка. Феррер був двоюрідним братом знаменитого американського актора Джорджа Клуні.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Вважали, що найгірше для них вже позаду: Дрон ЗСУ накрив тріо занадто радісних окупантів (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:33

Українські військові зіпсували настрій занадто радісним російським загарбникам, накривши їх FPV-дроном. Відповідним відео, знятим бійцями 47-й ОМБр у районі Авдіївки, поділився у себе в соцмережах відомий блогер та волонтер Сергій Стерненко, передають ...

"Будь вони прокляті разом із їхнім Путіним": У Селидовому удар росіян зруйнував будинок 73-річної жінки (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 13:19

У Селидовому ракетний удар РФ пошкодив будинок 73-річної мешканки Ніни. Це вже втретє її доведеться відновлювати оселю після російських атак. Про це повідомило "Суспільне", передають Патріоти України. В ніч обстрілу жінка пішла в гості, а коли повернул...