Від вірної смерті врятувала тільки шапка: Киянка розповіла подробиці нападу біля банкомату

Нападник наніс жінці не менше десяти ударів молотком по голові.

Жертва нападу. Фото: gazeta.ua

У Києві чоловік з молотком напав на жінку і вдарив її по голові, аби забрати сумку. Наніс не менше 10 ударів молотком по голові, повідомляють Патріоти України з посиланням на Gazeta.ua.

Про напад та стан постраждалої розповіла її сестра Наталія Сімерецька.

"Це сталося близько четвертої години вечора. Сестра щось проплачувала та знімала гроші в банкоматі. Після того пішла додому. Почула, як щось стукнуло по голові. Спочатку раз, потім другий, третій. Не зрозуміла, що робиться, - розповідає Наталія Сімерецька. - Від смерті врятувала хутряна шапка, поверх якої був капюшон. Сестра повернулася і побачила чоловіка з молотком. Той продовжив гамселити ним по голові, хотів збити капюшон і вирвати сумку. Усе це робив мовчки. Сестра прикривалася руками, намагалася втримати капюшон. Потім упала на землю, почала котитися і кричати".

Крик почули люди із житлового будинку. Викликали поліцію.

"Почув, навіть хлопець, який сидів за комп'ютером у навушниках. Спустився та почав наздоганяти цього чоловіка. Його затримали поліцейські, які прибігли із сусіднього будинку. Сестру забрали в лікарню, вона досі там. Має забій мозку, плеча, перелом пальців. Лікарі зробили на руці операцію".

Нападником виявився 32-річний Шамсі Ахметов із Узбекистану. Він 5 років не може отримати паспорт. Документ не видають через минулі судимості. Напад чоловік пояснює тим, що жінка зачепила його плечем і він вилив на себе каву. Вдарив її пакетом з інструментами, щоб вона вибачилася.

Шамсі Ахметов. Фото: https://gazeta.ua

"Якби він був із нашого району, то знав би, що тут ніде придбати каву. Крім того, біля нього не знайшли жодного пакету із інструментами. Лише молоток, яким бив сестру. Думаю про те, що постраждалою могла бути не лише моя сестра. Можливо є інші жінки, які не зверталися в поліцію", - каже Наталія Сімерецька. Поки триватиме експертиза, чоловіка триматимуть під вартою. Йому загрожує від 10 років за гратами.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...