Відчай взяв своє: Молодий українець повісився на могилі свого синочка-немовляти, залишивши невтішну вдову і дитину-сироту

Не витримав горя бідний батько. Помолимося за його дружину, яка лишилася без двох ріднесеньких людей...

На Рівненщині сталася дійсно трагічна подія. Чоловік, якому було всього 32 роки, не зміг пережити загибель 2-місячного сина. Нещасний наклав на себе руки. Страшно уявити, що зараз відчуває його 23-річна вдова та 4-річний синочок... Коли читаєш такі новини, сльози навертаються на очі від болю. Виникає єдине бажання - щоб діти не помирали та прожили щасливе життя... А все інше - образи, клопоти, сварки - це дрібниці, бо як кажуть, "можливо все, і є шанси на будь-що, поки людина жива...". Жорстокі та страшні події змушують замислитись про найважливіше... Далі цитую саму статтю:

"У селі Мала Любаша на території кладовища знайшли повішеним на дереві 32-річного місцевого жителя. Вдовою залишилася 23-річна жінка, яка і знайшла тіло чоловіка, а їх 4-річний хлопчик залишився без батька. Про це пише видання "Сегодня".

"Ще близько одинадцятої вечора господар був удома, коли вранці прокинулася дружина - чоловіка не було ні в хаті, ні на подвір'ї. Проживала сім'я біля кладовища. Відійшовши кілька метрів від будинку, жінка помітила, що чоловік наклав на себе руки біля могили сина, зачепивши мотузку за гілки дерева", – повідомляє рівненська поліція.

Як з'ясувалося, в червні минулого року в родині помер 2-місячний син. У дитини була висока температура, і лікарям не вдалося врятувати життя немовляти. Чоловік тривалий час переживав втрату сина. Тому рідні пов'язують його вчинок саме з цією трагічною подією. Згідно з висновком медиків, смерть чоловіка настала внаслідок механічної асфіксії через здавлювання шиї при повішенні..".

Опублікував: Церковний Цинік
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...