Відчутний "удар по крихітних яєчках російської дипломатії": Дипломатична пастка для кремлівських недомірків спрацювала

Україна зробила фінт в стилі Зенедіна Зідана. Стверджуючи про відсутність скарг з боку України, Росія збрехала в суді і факт цієї брехні був чітко зафіксований.

А сьогодні був ще один удар по крихітних яєчках російської дипломатії.

Росіяни знали, що в суді ООН немає жодної скарги від України на агресивні дії РФ і тому заявили про це, як доказ, що Україна бреше, ніякої агресії немає, бо інакше були б задокументовані скарги.

І, вуаля, Україна робить фінт в стилі Зенедіна Зідана і демонструє суду ООН офіційні ноти українського МЗС до РФ за всі три роки агресії. В цих документах детально зазначається, чому і коли Україна висловлювала протест.

Для суду ООН ці документи є офіційним доказом, бо факт їх існування доводить, що України таки скаржилась. А це означає, що брехня РФ для суду ООН стає ще більш цинічною, адже з доказів випливає, що Україна скаржилася безпосередньо в РФ.

Тобто, стверджуючи про відсутність скарг з боку України, Росія збрехала в суді і факт цієї брехні був чітко зафіксований.

Шкода, що я не бачив пики російської делегації в суді, коли вони зрозуміли, що їх обвели навколо пальця. Отже, знімаю капелюха перед нашими дипломатами і вибачаюсь, що погано думав про них. Вони таки знають, що робити, коли і як.

Дещиця колись сміливо сказав, що Путін-Ху*ло, а Клімкін спокійно доводить це в Гаазькому суді. Вище ніс, Хунта! Все буде Україна!

Hennadii Afanasiev



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...