Віддана мама: Качка дала відсіч таксисту, захищаючи свій виводок (відео)

"Справжній бій" відбувся у Москві.

Качка напала на таксиста. Скріншот відео

У столиці Росії Москві стався неоднозначний епізод за участю таксиста та качки, повідомляють Патріоти України. Відео з кумедною пригодою з’явилося у мережі.

Річ у тім, що птаха, імовірно, сприйняла чоловіка як потенційну загрозу для своїх пташенят і накинулася на нього. На кадрах видно, як чоловік намагається наблизитися до качки, а та його атакує. Зауважимо, що птаха таким чином намагалася захистити свій виводок.

Зокрема, вона своїх пташенят переводила через дорогу, а таксист спробував прогнати її з проїзної частини. У підсумку качка дала йому справжнісінький відсіч, і той залишив спроби прогнати її.


Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сі Цзіньпін формує "китайську Європу", - Портников

вівторок, 30 квітень 2024, 12:41

"Під час свого перебування у Пекіні державний секретар Сполучених Штатів Ентоні Блінкен попереджав своїх китайських співрозмовників — насамперед голову КНР Сі Цзіньпіна та міністра закордонних справ Ван Ї про наслідки військово-технічного співробітницт...

"Бей своих, чтоб чужие боялись": Міноборони РФ штрафує своїх військових за "мангали" для захисту від дронів ЗСУ (відео)

вівторок, 30 квітень 2024, 12:27

Військова автоінспекція міноборони РФ почала штрафувати своє «гарматне м’ясо» за встановлення на техніку спеціальних екранів, для захисту від українських FPV-дронів. Про це повідомляє The Insider з посиланням на відповідні скарги у Telegram-каналах про...