"Від'є**ться від мене з турнікетами. Ловіть краще терористів. Так, це складніше. Проте ефективніше", - блогер

Нові часи вимагають нових рішень.

Фото: uainfo.orgПатріоти України з посиланням на Нескучные новости пропонують вашій увазі репліку Костянтина Кукушкіна про боротьбу з тероризмом за рахунок обмеження свобод громадян. Далі пряма мова.

Полаюсь. З тероризмом припустимо звичайно треба боротися. Але біда в тому що влада бореться завжди не з хворобою, а з симптомами.

Ті хто пам'ятає наприклад авіарейси років 50 назад, прекрасно знають що на борт пускали мало не зі стволами. Тепер же перед посадкою - анальний обшук і конфіскація всього, що вони там придумали в своїх правилах. Скоро взагалі голими літати почнемо і з промитими шлунком.

Теж саме на масових заходах - Шмони, обшуки, недопуски. Протаранив вантажівку натовп - давайте заборонимо вантажівки. Наставимо їжаків на всіх вулицях, і нехай ніхто не їздить. Зате і терорист не проїде. Логіка на рівні приблизно як Х**ло дороги будувати не хоче щоб НАТО не проїхало.

Пора вже вводити поняття адекватного громадянина. Ось я наприклад - адекватний громадянин, нікого підривати і вбивати не збираюся, поки не зійшов з розуму. І радійте що не з'їхав, бо інакше я знову ж таки не сяду у вантажівку а буду думати як знищити мінімум всю планету, а бажано і разом з Марсом, щоб ніхто, бува, не з'ї**вся.

Я готовий пройти будь-які сертифікації, показати нетрудові доходи, вживити під шкіру і в автомобіль RFID, який буде сигналити на всі 4 сторони про мою адекватность. Тільки від'є**ться від мене зі своїми турнікетами. Ловіть краще терористів. Так, це складніше. Проте ефективніше і нікому не заважає.

Костянтин КУКУШКИН

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Працівник ТЦК на Одещині побив ногами цивільного": у Мережі спростували новий фейк росіян

середа, 8 травень 2024, 23:32

У програмі пропагандистського російського "Первого канала" з'явився сюжет, що на Одещині нібито працівник ТЦК повалив цивільного на землю і побив його ногами. Першим відеофрагмент бійки опублікував Telegram-канал "Одеса INFO", з якого і "вкрали" відео ...

Огляд зони бойових дій станом на 8 травня, - Злий Одесит

середа, 8 травень 2024, 23:28

Сьогодні 8 травня триває 805 доба повномасштабного вторгнення россії в Україну. . Вашій увазі щоденний огляд зони бойових дій! . Що відбувається на Куп'янському, Краматорському та інших напрямках? Та скільки часу російські війська зможуть наступати? ...