Відлік пішов чи звичайна чистка неугодних? Чиновника управління Податкової служби Москви знайшли застреленим

Чистка по-російськи: у особистому будинку знайшли застреленим заступника керівника московського управління Федеральної податкової служби – 57-річного Володимира Носенкова.

Тіло Носенкова зі смертельним вогнепальним пораненням було знайдене в його будинку в підмосковному Корольові, повідомляють Патріоти України. Поруч з тілом лежала мисливська рушниця. За попередньою інформацією, посадовець скоїв самогубство.

На посаді заступника керівника столичної податкової Носенков працював з 2016 року
В той же час Російські ЗМІ повідомляють, що Носенков застрелився сам з з мисливської рушниці в своєму будинку в підмосковному Королеві.

На сайті ФНС профіль чиновника недоступний, копія збереглася в кеші Google. У списку керівництва управління Носенко не фігурує. У столичному управлінні Носенко координував діяльність загального відділу, господарського відділу, відділу реєстрації та обліку платників податків.






Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Покровського та Торецького операційних напрямків - Костянтин Машовець

неділя, 1 вересень 2024, 8:04

1. Покровський напрямок... Очевидно, передові підрозділи 90-ї танкової дивізії (тд) противника, підтриманні окремими підрозділами 27-ї мотострілецької дивізії (мсд) 2-ї загальновійськової армії (ЗВА), а також його 114-ї окремою мотострілецькою бригадою...

Народні прикмети на 1 вересня. Церковний новий рік. Що українки традиційно не робили на Новоліття, щоб не занепастити своє щастя на рік

неділя, 1 вересень 2024, 7:05

1 вересня за новим церковним календарем (14 вересня за старим) - день пам'яті святого Симеона Стовпника, архімандрита Антіохійського, Собор Вінницьких святих і початок індикту, церковне Новоліття, Новий рік. . За старим календарним стилем - день пам'я...