Відома українська телеведуча знову подалася на "заробітки" на росТБ (фото)

Фоловери телеведучої по-різному поставилися до її нової роботі. Українці відзначили, що "таке не дивляться", а росіянам нова "біженка" з українського ТБ сподобалася.

Фото: kp.ru

Екс-ведуча української версії шоу "Орел і Решка" стала ведучою російського телепроекту, повідомляють Патріоти України.

В Інстаграмі Регіна Тодоренко повідомила, що тепер буде працювати на одному з провідних телеканалів у Росії. Пізніше стало відомо, що одеситка Тодоренко буде вести музичний телепроект, присвячений реп-батлу по телеканалу "Пятница!". "Дивіться на мене зухвалу в шоу "Голос вулиць" у понеділок о 21:00. Хто ваш улюблений репер?" - підписала свій пост ведуча.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...

Колись тут жили шахтарі, а потім прийшов "русский мир": Окупанти перетворили Вугледар на місто-привид (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 12:29

Російські війська, у спробах прорвати українську оборону, активно завдають ракетних та авіаційних ударів по українських містах. В мережі показали, як Росія перетворила Вугледар Волноваського району Донецької області у місто-привид. Фотографії зруйнован...