Відомий нардеп попередив, які загрози чекають на Україну 9 травня

2 травня в Одесі показало, що злагоджені дії правоохоронних органів, Нацгвардії і громадських активістів можуть мінімізувати проблему, а іноді навіть скасувати її.

Борислав Береза. Фото: ednist.info.

Російські спецслужби спробують дестабілізувати ситуацію в Україні на 9 травня. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив позафракційний народний депутат Борислав Береза, передають Патріоти України.

"Однак у нас теж є спецслужби, які можуть і повинні протидіяти ворогам України. Наразі потрібно усвідомити небезпеку і підготуватися до неї, щоб забезпечити спокійне 9 травня в країні", - вважає Береза.

За його словами, 2 травня в Одесі показало, що злагоджені дії правоохоронних органів, Нацгвардії і громадських активістів можуть мінімізувати проблему, а іноді навіть скасувати її. "В Одесі провокаторам протистояли організовано. Хоча повірте, багато проросійськи налаштованих елементів і агентура намагалися розхитати ситуацію", - зазначив нардеп.

Він також наголосив, що загострення на Донбасі на 9 травня повністю залежить від волі глави Кремля Володимира Путіна. "Адже ніхто не знає, чи буде у російського президента чергове сезонне загострення", - підсумував Береза.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...