Відомий російський музикант втратив родичку під час вибуху у метро Санкт-Петербургу

Лідер гурту "На-На" Володимир Льовкін повідомив, що під час вибуху метро загинула двоюрідна тітка його дружини.

Володимир Льовкін. Фото:hellomagazine.com

Згідно посту Льовкіна на особистій сторінці в Instagram, загинула двоюрідна тітка його дружини, яка під час вибуху закрила своїм тілом дочку. Відомо, що зараз дівчинка знаходиться в реанімації, її мати врятувати не вдалося, передають Патріоти України.

"Цю ляльку зробила моя двоюрідна тітка Ірина Медянцева. Сьогодні вона загинула в теракті в метро в Санкт-Петербурзі. Закрила собою свою дочку, яка зараз в реанімації. У нашій сім'ї шок. Ніколи не думав, що така біда торкнеться моєї сім'ї. Ірина, світла пам'ять Вам. Ви були справжнім художником у кожної ляльки, яку ви створили, залишиться частинка Вас", - написав у мережі Льовкін, розмістивши відповідне фото. Нагадаємо, вибух в метро Санкт-Петербурга, який прогримів 3 квітня, забрав життя 14 людей.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...