Відомий російський опозиціонер знову на лаві підсудних

Нового злочину не знайшли. Судять повторно за "старий"

Російського опозиціонера Олексія Навального та його партнера Петра Офіцерова повторно визнали винними в розкраданні майна підприємства "Кіровлєс". Справу проти Навального відкрили ще у 2011 році. 18 липня 2015 року йому оголосили вирок: 5 років колонії загального режиму і 500 тисяч рублів штрафу. 16 жовтня 2013 року Кіровський обласний суд змінив звинувачувальний вирок, призначивши Навальному умовний термін. Також змінили вирок й Офіцерову.

На календарі 2017-й рік . Наразі Навальному сконструювали новий вирок у старій справі. Його текст зачитує в Ленінському райсуді міста Кірова суддя Олексій Втюрін.

Обвинувачення попросило засудити Олексія на 5 років позбавлення волі умовно, а Офіцерова – на 4 роки. Крім цього, прокуратура попросила призначити обом штраф – по 500 тисяч рублів.

Остаточний вирок оголосять пізніше.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фортуна в гостях

п’ятниця, 27 вересень 2024, 5:01

Є давній сюжет про марнування даних людині можливостей. . Його віддзеркалено і в біблійній притчі про таланти, і в байках різних народів… . російський байкар Крилов присвятив йому байку «Фортуна в гостях». . Оскільки наші можновладці найшвидше ознай...

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...