Відомий столичний супермаркет потрапив у скандал (фото)

У Дарницькому районі Києва в супермаркеті "Фуршет" на вулиці Вербицького продукти зберігаються буквально обліплені мошками. Цілі зграї комах літають по всьому приміщенню і сідають на неупакований товар.

Особливо сильно "мошкара" облюбувала помідори: на них вона просто роїться, передають Патріоти України.

"Посиденьки" мухи влаштували не тільки на прилавках, а й навіть на цінниках. До слова, вартість таких "м'ясних" помідорів складає цілих 39 гривень за кілограм.

Зазначимо, що столичні супермаркети останнім часом нерідко потрапляють у скандали через неналежне зберігання продуктів. Так, у липні зганьбилися одразу дві торгові мережі: в одній виявили мух, в іншій - тарганів.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...