"Відповідь народу": Порошенко провів прес-конференцію і розповів про відпочинок на Мальдівах (відео)

Президент вийшов до журналістів з відповідями на найбільш болючі для країни питання.

Президент України П.Порошенко Фото: 24 канал

28 лютогоПрезидент України Петро Порошенко провів прес-конференцію на тему «Виклики-2018», повідомляють Патріоти України.

Прес-конференція розпочалася о 15.00 в «Мистецькому Арсеналі» на вулиці Лаврській, 12 у Києві. До початку заходу прес-служба президента не розкривала деталей виступу. Припускалося, що Порошенко ймовірно говоритиме про зміну формату АТО.


Розпочав глава держави з кадрових питань, які мають вирішитися найближчим часом: голосування за Голову національного банку України, що є вимогою міжнародних партнерів, затвердження оновленого складу Центральної виборчої комісії, омбудсмена та ін. Президент згадав про свій проект Антикорупційного закону, прийнятий в першому читанні у ВР.Нагадав про термін заповнення електронних податкових декларацій – 1 квітня. Порошенко нагадав про популізм та отаманщину, є ще двома викликами, «які стоять перед нами, як і 100 років тому».

Президент, відповідаючи на питання журналістів, висловив переконання, що миротворці в зоні АТО повинні діяти на всій території Донбасу, роззброїти незаконні воєнізовані формування і взяти під контроль українсько-російський кордон. Це дозволить відновити українську гуманітарну політику на Донбасі. Командуючим об’єднаними силами миротворців, він бачить бойового генерала з досвідом, але поки що не назвав імені.

Одне з питань від журналістів стосувалося відпочинку сім’ї Порошенка на Мальдивах. Порошенко запевнив, що рішення про участь у виборчій кампанії він прийме лише з її початком. Д.Гордон запитав президента про здатність держави забезпечити громадян від напівлегальних напіввійськових угрупування, які існують в країні. Ці та інші проблеми країни були обговорені на прес-конференції.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...