Відрахований чернігівський студент з'явився на "Пусть говорят" (відео)

Георгій Медведицький засвітився на росТВ в одному з останніх ефірів у якості психотерапевта.

Георгій Мединський та Андрій Малахов. Фото: http://val.ua


Колишній студент технологічного факультету ЧНПУ ім. Т.Г. Шевченка Георгій Медведицькій, який так і не закінчив навчання у виші, нині «засвітився» на російських ток-шоу, повідомляють Патріоти України з посиланням на Високий Вал.

Зокрема, в одному з випусків популярного російського ток-шоу «Пусть говорят» з ведучим Андрієм Малаховим Георгій Медведицький надавав свої поради співачці і моделі Альоні Кравець.

До речі, у 2012-му році Георгій Медведицький був ведучим скандальної чернігівської інтернет-програми «Король вечірок», яке відзначилось чималою кількістю нецензурної лайки та вульгарності. Тоді в інтерв’ю одному з чернігівських видань на запитання: який подальший розвиток його кар’єри, Георгій відповів: «Я думаю, що це буде щось пов’язане з телебаченням, з шоу-бізнесом. Бачу себе в ролі шоумена. Я налаштований на багато відгалужень та на особистий розвиток».

Зазначимо, що Георгій Медведицький на четвертому курсі навчання в Чернігові був відрахований за неуспішність та, відповідно, не був допущений до державних екзаменів.

Опублікував: Ярослав Степанов
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"В мене таке відчуття": Наступного тижня у Кабміні очікується парад відставок "за власним бажанням" – нардеп Железняк

субота, 20 квітень 2024, 14:52

Наступний тиждень буде пленарним (23-25/04) і …кадровим. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у Telegram, передають Патріоти України. "Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок "за власним бажанням". Т...

Знищення Ка-27 окупантів над Кримом: Офіцер ЗСУ назвав імена "мінусованих" членів екіпажу (фото)

субота, 20 квітень 2024, 14:43

У результаті знищення над тимчасово окупованим росіянами Кримом ворожого корабельного багатофункціонального вертольота Ка-27 ліквідовано чотирьох членів екіпажу. Знищено, зокрема, командира екіпажу Азіза Шаяхметова. Про це повідомив у Telegram "Штірліц...