"Відверто допомагає сєпарам і росіянам": Командир батальйону ЗСУ розкрив нові подробиці про Семенченка

Раніше комбат, а нині - народний депутат України ("Самопоміч") Семен Семенченко відверто почав допомагати сєпаратистам і росіянам.

Народний депутат України ("Самопоміч") Семен Семенченко

Про це на своїй сторінці в Facebook написав Командир батальйону Збройних сил України "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко (позивний "Філін"), повідомляють Патріоти України.

"В даний час банда Семенченка разом зі своїми писаками Женею Шевченком, Віногродським (Гал) відверто почали допомагати сєпаратистам і росіянам. Все сепарскі сайти завалені інформацією, як "нікчемний комбат Філін" ненавидить своїх бійців. Як "вся Україна ненавидить комбата". Як в ЗСУ все хреново! На радість бойовиків невпинно "трудяться" все писаки і боти ОЗУ "внутрішнього корпусу батальйону "Донбас", - підкреслив комбат.

Він додав, що "ці ублюдки" готові заплювати всіх і вся заради своїх меркантильних амбіцій.

"Але у них нічого не вийде. Я сильніший цієї банди! І мої бійці сильніші цих ряджених упирів. Запам'ятайте це, "херої", - заявив Власенко.

Таким чином він відреагував на загибель командира кулеметного відділення штурмової роти батальйону Ярослав Барка. "Філін" розповів, що старший сержант проходив службу в другому батальйоні спецпризначення Нацгвардії з літа 2014 по 2015 рік. Після звільнення його життя перестала складатися, а Семенченко і Ко про нього забули. В результаті, Барка звернувся до комбата. Власенко прийняв його до лав батальйону, з умовою, що алкоголь і наркотики заборонено.

"Знову став до ладу. Служив Ярослав нормально. Були, звичайно, "завихрення". То хотів створити окрему групу для роботи в тилу ворога, то йому ввижалися атаки сєпарів з усіх боків, то бачилися неіснуючі обстріли. Командування роти це сприймало з розумінням, як "пережиток 14-го", можливо депресія. Але ми все тут не в бірюльки граємося", - написав комбат.

31 січня військовий загинув. Його знайшли зі смертельними ранами від розриву гранати РГД.

"Відразу ж мною було викликано військову службу правопорядку, які прибули разом з опергрупою поліції. В подальшому поліцейські підтвердили факт самогубства. Для мене вчинок Ярослава це людська трагедія. Для мене і для батальйону. Я не очікував від нього такого. Зараз я думаю про те, що ще я міг зробити, як командир", - зазначив він.

Комбат написав пост про ставлення до самогубств. Власенко додав, що тут же ситуацією скористалися ті, кому було наплювати на Ярослава.

"Ті, хто копійки йому не дав і не допоміг пережити всі труднощі становлення в цивільному житті "після війни". Ті, хто не підставив йому плече тоді, коли Ярославу це було необхідно. Їм і зараз на нього наплювати. Але Семенченко і його банда вирішили максимально використовувати ситуацію в своїх інтересах. Вони, виявляється, вже їдуть на похорон і будуть на могилі "побратима" говорити гнівні промови про "поганого комбата" і в цілому про х*рову армію", - заявив він.

Власенко додав, що "семеноботи" влаштовуватимуть "цирк" під Генштабом, щоб вигнати комбата "Філіна".

"Семеноботи вивергають струменя жовчі в бік батальйону "Донбас-Україна", перекрутивши мій пост собі "на користь", - написав комбат.



Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - Фурса

четвер, 28 березень 2024, 16:50

"Мене вражає, як багато дорослих українців починають вживати дитячу лексику, реагуючи на небажання Польщі бути втягнутою у війну", - пише у своєму блозі Сергій Фурса, передають Патріоти України, і продовжує:. "Абсолютно природне небажання. Яке розум...