Війна? Путін попередив про удари по загрозливим для РФ об'єктам НАТО

Путін погрожує ракетними ударами по об'єктам НАТО

Об'єкти НАТО, які загрожують Росії, стануть цілями для ракетних ударів, заявив президент РФ Володимир Путін в інтерв'ю, показаному у фільмі Олівера Стоуна «Україна в огні», повідомляють Патріоти України з посиланням на західні ЗМІ.

«Мы должны принимать контрмеры, то есть ставить под удар наших ракетных систем те объекты, которые, по нашему мнению, начинают нам угрожать. Ситуация напрягает», – сказав Путін, коментуючи розширення альянсу.

Раніше «Інтерфакс» наводив слова Путіна із зазначеного інтерв'ю про занепокоєння Росії через розширення НАТО. Як висловився російський президент, Москва «так остро реагирует» на це, оскільки, на його думку, за рішення альянсу в більшій мірі відповідає Вашингтон, і інші країни не можуть суперечити його тиску.Також Путін сказав, що Росія не завжди розуміє логіку дій альянсу.
Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Смерть військовозобов'язаного в ТЦК Кривого Рогу: Спливли нові подробиці

вівторок, 7 травень 2024, 13:53

У військовозобов'язаного, який помер у ТЦК Кривого Рогу Дніпропетровської області, виявили токсичну дію невідомої речовини. Про це повідомляє Телеграм-канал "СВОЇ | Кривий Ріг" з посиланням на результати розтину, передають Патріоти України. За даними р...

Фанати совка дуже образилися: Китайці показали свою версію, як Сталін посилав Мікояна до Мао Цзедуна (відео)

вівторок, 7 травень 2024, 13:41

Серед фанатів радянського режиму спалахнув скандал через образ диктатора Йосипа Сталіна у китайському історичному телесеріалі Дипломатичні ігри. Річ у тім, що в оприлюдненому у соцмережах уривку кривавого тирана було показано глядачам не як «великого л...