Війна війною, а сніданок по розпорядку: Соболєв та Семенченко снідали в той час, як люди протестували

Вкотре підтвердилось, що народ для нардепів лише маріонетки, на яких їм начхати.

Акція протесту. Фото www.facebook.com/vkrutchak

Народні депутати від "Самопомочі" Єгор Соболєв та Семен Семенченко під час проведення під стінами Верховної Ради акції протесту, присвяченій блокаді Донбасу, організаторами якої вони є, снідали в парламентській їдальні. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив журналіст Василь Крутчак, інформують Патріоти України.

"У той час, коли під стінами ВРУ триває акція" Торгова блокада ", лідери акції - побитий Єгор Соболєв та" корисний ідіот "Семен Семенченко - спокійно, в теплій атмосфері снідають в їдальні ВР", - написав він.

Висміяв народних депутатів також і інший журналіст, Володимир Бойко.

Соболєв та Семенченко снідають в той час, як люди протестують. Фото www.facebook.com/vkrutchak

"Гришин (справжнє прізвище Семенченко) І Єгорка Соболєв заблокували буфет Верховної Ради - вимагають подвійної порції", - написав він у Facebook.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело