"Він не лизоблюд": Невзоров про феномен російського актора Серебрякова, який розкритикував режим Путіна (відео)

Якщо такі люди, як, наприклад, російський кінорежисер Микита Міхалков зіткнуться із проблемами, то вони відразу ж забудуть про свою відданість владі.

Олексій Серебряков. Фото:24smi.org

Феномен популярного російського актора Олексія Серебрякова полягає в тому, що він різко висловився про президента Росії Володимира Путіна, не маючи на те особистих причин. Інші діячі культури в РФ на такий крок можуть зважитися в тому випадку, коли у них починаються особисті неприємності. Таку думку висловив на своєму YouTube-каналі відомий російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

За його словами, якщо такі люди, як російський кінорежисер Микита Міхалков зіткнуться із проблемами, то вони відразу ж забудуть про свою відданість владі.

"Чим нескінченно цікавий випадок Серебрякова? Тим, що він заявив, що не спонукуваний ніякими неприємностями. Адже зрозуміло, що всі ці діячі культури, які зараз так улесливо виють на чорний місяць Путіна, що вони всі, як тільки у них щось припече, вони будуть кричати страшніше за будь-якого Серебрякова. Той же Міхалков забуде і державність, і Русь, і відданість владі", - підкреслив Невзоров.

"Всі ці лизоблюди, всі ці смішні плагіатори з Думи, вони будуть кричати ще голосніше. Але тільки в тому випадку, якщо якась неприємність трапиться персонально із ними. А Серебряков це зробив без будь-яких зовнішніх подразників. Без будь-яких особистих причин", - додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Цікава статистика: Журналісти підрахували, скільки людей вбили російські військові після повернення додому за два роки

четвер, 25 квітень 2024, 20:17

Окупанти, які повернулися з війни проти України у РФ, впродовж двох років убили понад 100 людей. Найчастіше вони розправлялися з родичами та знайомими. Про це повідомило російське видання "Верстка" у четвер, 25 квітня, передають Патріоти України. Видан...

Досі вважає Путіна "впливовим політиком": Славу Дьоміна жорстко засудили за інтерв'ю з Анною Алхім

четвер, 25 квітень 2024, 20:06

Українського ведучого Славу Дьоміна засудили в Мережі за інтерв'ю зі скандальною блогеркою з Дніпра Анною Алхім, яка раніше висловлювала захоплення диктатором Володимиром Путіним. В інтерв'ю з Дьоміним вона заявила, що Путін «нагинає весь світ» і знову...