Він не потрібен нікому. Для РФ це тягар: В Україні спрогнозували швидку ліквідацію Януковича

Радник міністра з інформаційної політики Олександр Бригинець вважає, що якби Росія сьогодні могла заборонити втікачеві з Межигір'я в'їзд на територію своєї країни, то вона б це зробила.

Віктор Янукович. Фото:Styler - РБК-Украина

На даний момент екс-президент України, втікач Віктор Янукович став тягарем навіть для Росії, що може привести до його швидкої ліквідації. Про це в коментарі Обозревателю заявив народний депутат від БПП, радник міністра з інформаційної політики Олександр Бригинець, передають Патріоти України.

"Я думаю, що Янукович сьогодні не потрібен нікому. Якби Росія сьогодні могла заборонити йому в'їзд на територію своєї країни, то вона б теж це зробила. Янукович для них сьогодні теж тягар.

Якщо всі навколо не хочуть бачити Януковича живим, то можна здогадатися , що з ним може трапитися найближчим часом. Я допускаю, що це абсолютно реальний варіант", - сказав Бригинець.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...