Він не здасться без бою: Пашинський заявив, що рішення суду щодо нього незаконне

Але як викрутив!

Народний депутат, заступник голови фракції «Народний фронт» Сергій Пашинський заявляє, що рішення суду про визнання В'ячеслава Хімікуса постраждалим в результаті передноворічного збройного конфлікту, незаконне. Про це політик сказав журналістам у Києві.

За його словами, рішення винесла суддя, яка знімала з міжнародного розшуку колишнього першого заступника голови Адміністрації президента Андрія Портнова.

Він переконаний, що рішення суду про визнання Хімікуса постраждалим є незаконним. «Ця суддя вчинила посадовий злочин, і вона буде притягнута (до відповідальності - ред.) за цей злочин», - додав він.

У той же час, на своїй сторінці в Facebook народний депутат уточнив, що мова йде про суддю Печерського районного суду Києва Христину Гладун, відому за вироками проти учасників Майдану.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...