"Він непередбачуваний": Американський професор зробив сенсаційну заяву про майбутнє Трампа

​Алан Ліхтман вважає, що новообраного президента США чекає імпічмент.

Дональд Трамп. Фото:BBC.com

Алан Ліхтман, які робить безпомилкові прогнози по результату президентських виборів в США останні 32 роки, зробив ще один прогноз щодо майбутнього президентства Дональда Трампа, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Washington Post.

Професор Американського університету з вересня цього року говорив про те, що на виборах переможе Трамп, однак до його думки ніхто не дослухався, але напередодні Ліхтман заявив про те, що Трампа чекає імпічмент.

"Трамп непередбачуваний. Конгресмени не захочуть бачити його на посаді президента США. Вони знають, що не зможуть контролювати Трампа. Думаю, що конгресмени хотіли б бачити на посаді глави держави Майкла Пенса, оскільки він є традиційним, послідовним, передбачуваним і консервативним республіканцем", - заявив професор.

Також, за його словами, Трамп "знайде" привід, щоб йому оголосили імпічмент. "Трамп легко може зробити щось, що поставить під загрозу національну безпеку Сполучених Штатів. Також мільярдер може зробити вчинок, який піде на користь його гаманцю", - впевнений Ліхтман.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ЗС РФ формують ударний кулак для наступу на Харків: В ISW розповіли деталі операції

понеділок, 6 травень 2024, 9:14

Наступ на Харків чи Суми зможе відтягнути українських військових з інших критичніших ділянок фронту. Ворог посилив авіаційні, ракетні та удари дронами по українських північно-східних прикордонних регіонах, зауважили аналітики ISW. За словами українсько...

Народні прикмети на 6 травня: Не мочіть ноги в росі

понеділок, 6 травень 2024, 7:05

Православна церква України 6 травня за новим стилем вшановує пам'ять праведного Йова Багатостраждального, мучеників Парфенія та Калімаха. За старим стилем сьогодні вшановують Георгія Побідоносця, відзначають День ангела Юрія, Георгія та Єгора - всі ці ...