Віртуальна подорож по всім куточкам планети: знімки з Google Maps в одному ролику від італійського дизайнера (відео)

Від Ейфелевої вежі в Парижі до моста Золоті Ворота в Сан-Франциско.

Скріншот з відео

Итальянский дизайнер Маттео Аркондис опубликовал на своём YouTube-канале видео, в котором превратил более трёх тысяч скриншотов из Google Maps и Google Street View в единый таймлапс. Об этом сообщает PetaPixel.

Видео представляет собой виртуальное путешествие по разным уголкам планеты - от Эйфелевой башни в Париже до моста Золотые Ворота в Сан-Франциско.


Аркондис рассказал, что скриншоты собирал в течение двух дней, а ещё неделя ушла на их обработку. Дизайнер приурочил видео к 12-летию появления Google Maps.
«Идея заключалась в том, чтобы показать потенциал инструментов, с помощью которых мы должны познавать мир вокруг, когда не можем позволить себе поездки далеко от дома. Мне всегда нравилось узнавать что-то новое и экспериментировать с Google Maps. Это один из моих любимых сервисов», - признался Аркондис.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...

Чи це останній пакет допомоги від США? Чому ми маємо працювати з усіма заради України - Марина Данилюк-Ярмолаєва

субота, 27 квітень 2024, 0:15

"Міністр МЗС Дмитро Кулеба визнав, що в України немає плану Б на випадок перемоги Дональда Трампа на виборах президента США. Це досить недалекоглядно, з огляду на те, що колишній президент має упереджені погляди на Україну. А більш ніж половина республ...