"Віруючі в екстазі": В Росії продають ікони Путіна

У мережі з'явилося фото "ікони" президента Росії Володимира Путіна, яку нібито продають в аеропорту Калінінграда.

Відповідний знімок розмістив в своєму Тwitter російський громадський діяч і один із засновників і лідерів "Партії 5 грудня" Роман Доброхотов, повідомляють Патріоти України.

"В аеропорту Калінінграда - величезний магазин з іконами. На самому видному місці - ці", - написав він.

Варто відзначити, що його пост не залишився без уваги в мережі.

Так, перший заступник головного редактора "Ехо Москви" Володимир Варфоломєєв поцікавився, чи не ображають такі "ікони" почуття віруючих.

"А там ще повністю бурштиновий Путін був. Напевно, вже купили. Яка досада", "Вони ж язичники, у них в цьому випадку все ок", "Почуття крадіїв не ображені", "Чим сильніше вихваляють зараз, тим сильніше ненавидіти будуть в майбутньому. Ми це вже проходили зі Сталіним", "Віруючі в екстазі", - відповіли йому користувачі мережі.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...