Віталій Портніков: "Тепер зрозуміло, чому "Дождь" заборонили в Україні"

Відомий український журналіст Віталій Портников відреагував на нахабне звернення російської світської левиці Ксені Собчак до президента Петра Порошенка.

Фото: Віталій Портников

За його словами, після заяви Собчак стає зрозуміло, що "Дождь" в Україні заборонили не даремно, повідомляють Патріоти України.

"Цікаво, після хамського ролика Собчак у кого-то ще залишилися питання щодо присутності телеканалу "Дождь" в українських телевізійних мережах? Або потрібно ще раз пояснити – для тих, хто в танку?", – пише Портніков.

Він також порадив російській журналістці спробувати у такому ж тоні звернутись до Кадирова. "Я б порадив продовжити свою видатну пропагандистську кар'єру зверненнями до іншого президента - Рамзана Ахматовича Кадирова. Бажано в тому ж тоні", – додав український журналіст.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно

Тільки шолом потягне на 25 тисяч грн: У воїна ЗСУ запитали, скільки коштує його "вбрання"

четвер, 25 квітень 2024, 13:55

Блогер Ніколас Карма, який цікавиться у звичайних людей і знаменитостей, скільки коштує їхній "лук", поставив те саме запитання воїну ЗСУ, який служить у 6 батальйоні 12 бригади "Азов", передають Патріоти України. Під час прогулянки Львовом захисник бу...