Вітром здуло: Російський гонщик на перегонах у Бельгії потрапив у карколомну аварію (відео)

Автомобіль перед приземленням здійснив декілька кульбітів та вдарився об бар’єри.

Аварія на гонках у Бельгії. Скрін з відеоНа першому етапі чемпіонату FIA WEC у Бельгії одразу дві машини BR1 категорії LMP1 потрапили у аварії практично на одному і тому ж місці – Eau Rouge на расі у Спа, повідомляють Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Спочатку свій автомобіль під час кваліфікації розбив П’єтро Фіттіпальді на BR1 команди DragonSpeed. Гонщик зламав обидві ноги та вибув на невизначений час. А вже під час перегонів у аварію попав російський гонщик Матевос Ісаакян з російської команди SMP Racing. Це сталося за годину до фінішу шестигодинних перегонів, коли росіянин боровся за третє місце.

При цьому аварія не потрапила у трансляцію. Однак її зняв один з фанатів. Не відео видно, що автомобіль різко підлетів на трасі та здійснив декілька кульбітів, перед тим, як вдаритися у бар’єри.

Можливою причиною аварії росіянина вважають перехресні повітряні потоки. Однак після оприлюднення цього відео аварію Ісаакяна та Фіттіпальді об’єднали. І тепер серед можливих причин аварії також розглядають технічні дефекти у конструкції автомобілів. Варто додати, що Матевос Ісаакян не отримав значних травм внаслідок аварії.



Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...