Вкладники Платинум банку можуть шикуватися в чергу

З 1 березня їм відновлять виплати

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб з 1 березня відновить виплати вкладникам Платинум банку. Про це повідомляє прес-служба фонду, інформують Патріоти України.

Вкладники можуть звертатися в установи банків-агентів Правекс-Банк, Альфа-Банк, Кредобанк, Укргазбанк, ПУМБ, ТАСкомбанк, "Південний" - в залежності від адреси проживання, зазначеної в договорі з Платинум банком.

Фонд нагадав, що виплати проводяться в розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день введення в банк тимчасової адміністрації, але не більше 200 тис. Грн.

Нагадаємо, Національний банк України визнав Платинум банк неплатоспроможним 11 січня.

Платинум банк (раніше - Міжнародний іпотечний банк) працював на ринку України з 2005 року. Згідно з даними звітності НБУ на 1 жовтня 2016 року, за обсягом активів банк займав 22-е місце серед 100 діючих в Україні банків.

НБУ визнав власниками істотної участі Платинум банку Бориса Кауфмана і Григорія Гуртового.

Опублікував: Світлана Іваненко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...