"Включайте здравомыслие и не давайте себя грабить современным Остапам Бендерам от медицины": Про те, як не портрапити на гачок шахраїв

Традиційна медицина може пояснити кожне своє рішення і дію з точки зору будови і функції того чи іншого органу, адепти ж нетрадиційної медицини всього лише розводять істерики та розповідають про "аури, вібрації чи протікання енергіїі по каналах".

Фото: Кордон."Знаєте, чим відрізняється традиційна медицина від нетрадиційної? Вона може пояснити кожне своє рішення і дію з точки зору будови і функції того чи іншого органу. Знаєте, чим відрізняються ліки від фуфломіціна? Про ліки вам точно можуть розповісти, на який саме білок (рецептор, транспортний білок, канал для проходження іонів у клітину або з клітини, білок мембрани клітини, ін) і як саме вона діє - стимулює, руйнує, блокує. Про фуфломіцін вам скажуть, що він покращує метаболізм і взагалі", - пише у своєму блозі Галина Грановська, передають Патріоти України.

"Знаете, чем отличается псевдодиагностика от обычной диагностики? При обычной диагностике вам будут исследовать орган, который у вас существует, и будут описывать параметры его строения и функции. При псевдодиагностике — его вибрации, колебания, ауру и протекания энергии по каналам.

Если речь идет об анализах, то вам выдадут по результатам исследования вашей крови/мочи/ликвора/желчи/спермы набор конкретных параметров — размеры клеток, плотность жидкости, ее кислотно-щелочное состояние, концентрацию в ней конкретных веществ. Псевдоанализы будут рассказывать вам о реакции ваших клеток на показ им флакона с лекарствами или их реакции в пробирке на то, что их бывший владелец съел какую-то не ту пищу. Включайте здравомыслие, дамы и господа, и не давайте себя грабить современным Остапам Бендерам якобы от медицины.

P.S. Да, и еще вдогонку. Если вы читаете очередной истерический форум (антивакцинальный, отрицающий наличие ВИЧ/СПИД, любой другой форум битвы средневековых интеллектов) и вам там накидывают якобы научных якобы статей про якобы ученых, которых якобы мега-корпорации угнетают и не дают им публиковать их открытия и труды — плюйте в мониторы слюной. Это неправда.

В современном мире нет ни единой возможности перекрыть все каналы информации, чтобы изолированно не дать возможности кому-то опубликовать результаты своих трудов. При поверхностной проверке выясняется, что все эти якобы ученые либо никогда не существовали, либо оказались мошенниками. Теперь всё".

Опублікував: Олександр Смаглюк
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...