Вкрали 4 млн. грн: У Києві сталося нахабне пограбування (фото)

З автомобіля, припаркованого на АЗС викрали ноутбук та гроші.

Пограбований автомобіль. Фото: kyiv.npu

Відділ комунікації поліції міста Києва повідомив про те, що в Солом’янському районі столиці грабіжники розбили скло автомобіля, вкрали гроші та втекли на позашляховику Porsche Cayenne, повідомляють Патріоти України з посиланням на Українську Правду.

Пограбований автомобіль. Фото: kyiv.npu.

Подія відбулася близько 18.00 на одній з АЗС району. "Зі слів 24-річного потерпілого правоохоронці з'ясували: припаркувавши свій "БМВ" на території АЗС, хлопець пішов у власних справах. Упродовж 20 хвилин троє невідомих, розбивши скло передніх дверей автівки, викрали ноутбук та сумку з грішми, в якій знаходилося 4 млн. гривень. При цьому зловмисники пошкодили одне колесо машини і зникли з місця на "Порше Кайен", - йдеться у повідомленні поліції.

Подібний злочин вчинили минулого року у Дніпровському районі Києва в жовтні місяці. Двоє осіб у масках розбили скло в автомобілі, який зупинився на світлофорі, і забрали у чоловіка 1 млн. грн.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Маємо стати міцними не тільки фізично, але й духовно": У священника Миколая знайшли пророцтво про перемогу України

четвер, 28 березень 2024, 12:14

Україна перебуває на порозі великих змін – в очікуванні на повернення тимчасово окупованих ворогом територій та миру українці мають ретельно готуватись та накопичувати ресурси, не лише військові, але й духовні. Слова про це знайшли в пророцтві священни...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 10:59

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...