"Влада бариг представила чергового баригу" - Саакашвілі про призначення свого наступника на посаду голови Одеської ОДА

За словами Саакашвілі, йому не надають ефір українські канали.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:24tv.ua

Екс-глава Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі заявив, що президент України Петро Порошенко говорив неправду, коли критикував його роботу на посаді керівника Одеської області під час представлення його наступника Максима Степанова. Про це Саакашвілі написав на своїй сторінці в Facebook, інформують Патріоти України.

"Президент Порошенко нахабно брехав, коли говорив сьогодні про мою роботу в Одесі.

Влада бариг, яка перейшла на банальну торгівлю посадами нібито через "конкурси", представила чергового баригу на посаду голови обласної адміністрації. Порошенко, який сьогодні відкрито підтримав двох місцевих бандитів: сепаратиста Труханова, що вкрав бюджет Одеси і Урбанського, який роздерибанив обласний бюджет через «Облтрансбуд», в їх же присутності, як і в присутності Ківалова, говорив про мою «корумпованость». Що може бути більш цинічно!?

Оскільки адміністрація подбала про те, щоб жоден канал не надав мені ефір для відповіді (На 112 мене швидко перервали, коли я почав говорити про брехню Президента), а сам Порошенко грубо заткнув представника нашої команди, Тараса Бойко, який із залу намагався заперечити, я відповім через фейсбук словами Лінкольна: «Можна обманювати частину людей весь час, можна дурити якийсь час усіх, але неможливо всіх обдурити завжди". Прийшов час, коли на брехню Президента розвинулася алергія у всього суспільства", - написав він.

ЯК відомо, сьогодні в Одесі президент України Петро Порошенко представив нового главу Одеської облдержадміністрації Степанова. Його обрала на конкурсі комісія з питань вищого корпусу державної служби.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...