"Влада народу, а Америці колишню велич" - президент США Трамп (відео)

Президент США Дональд Трамп пообіцяв повернути владу народу Америки після довгих років перебування при владі американської еліти.

«Разом ми зробимо Америку знову сильною, багатою, гордої, безпечною країною. І так, ми всі разом повернемо Америці її велич », - заявив Трамп.

«Нехай Господь благословить вас Всевишній. Нехай Господь благословить він Америку », - сказав він в кінці свого виступу.

Таким чином, Д.Трамп під час виступу повторив свій головний передвиборчий лозунг: «Зробимо Америку знову великою» (Make America great again).

Також президент США Дональд Трамп пообіцяв, що США не будуть нав'язувати свої цінності іншим країнам світу. «Ми не прагнемо нав'язувати наш спосіб життя нікому. Нехай він краще буде прикладом для інших », - сказав Трамп, виступаючи з інавгураційної промовою.

«Ми будемо шукати дружби з іншими країнами світу, але ми будемо робити це з розумінням того, що всі країни мають право на те, щоб ставити свої інтереси на перше місце», - підкреслив він. Трамп також пообіцяв зміцнювати діючі союзи США з іншими країнами, створювати нові і покінчити з радикальним ісламським тероризмом.

«Ми будемо зміцнювати існуючі альянси і створювати нові і об'єднаємо цивілізований світ проти радикального ісламського тероризму», - сказав президент.

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На Херсонщині для окупантів настало справжнє пекло: До Криму прибула велика "партія" 200-з та 300-х російських загарбників

четвер, 9 травень 2024, 3:25

Українські вояки посилюють вогневий вплив на загарбників. Нові поставки артилерійських снарядів та ракет від союзників вже дають про себе взнаки. У тимчасово окупованому Джанкої (Крим) фіксується прибуття великої кількості поранених та ліквідованих оку...

В Росії настали омріяні сталінські часи: Друзів Гіркіна звинувачують у роботі на ЗСУ, - Казанський

четвер, 9 травень 2024, 0:30

"Z-патріоти шоковані й обурені - російське ФСБ звинувачує друзів Стрєлкова-Гіркіна у роботі на Україну. Кілька чоловік були затримані на Тульщині. Поки Стрєлков сидить у тюрмі за те, що надто сильно любив вітчизну і воював у її війні проти України, йог...