Внесок Росії у боротьбу з "Ісламською державою" - нульовий, - Пентагон

Росія перша за заявами про порятунок, але на ділі все навпаки. У Пентагоні назвали "нульовим" внесок Росії у боротьбу з "Ісламською державою".

Очільник Пентагону Ештон Картер назвав "фактично нульовим" внесок Росії в боротьбу з "Ісламською державою". Про це Картер заявив в інтерв'ю телеканалу NBC News, передає Deutsche Welle.

За його словами, Москва обіцяла боротися з "Ісламським державою" і допомогти припинити громадянську війну в Сирії, але не зробила цього.

"У підсумку, ми боремося з ІГ самостійно," - заявив Картер.

За його словами, наразі США намагаються відбити у джихадистів Мосул і Ракка, але в цих військових діях Росія не бере участі. Картер наголосив, що Москва мала можливість переконати сирійського президента Башара Асада подати у відставку і сприяти формуванню нового уряду, до складу якого увійшли б і лідери опозиції, але не зробила цього.

На думку очільника Пентагону, дії Росії в Сирії "подвійно підсилюють громадянську війну".

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...